Modele dale si pavaje

Modele contrat de collaboration infirmiere liberale
16 lutego 2019
Modele de cercei din quilling
17 lutego 2019

Modele dale si pavaje

Unul dintre produsele Noi Marca Elis Pavaje este si pavajul maris, disponibil in doua Culori Calde, CREM si nisip, oricare dintre acestea fiind o Alegerea ESTETICA deosebita pentru Gradina, Curtea sau Terasa casei obtinand un design UNIC si un stil propriu, INEDIT si Creativ. Foloseste-te de jocurile de Culori pe care ti le creeaza produsele DIN Gama cromatica. Poti Récréa o toamna vie, o Natura salbatica sau un puzzle coloristic. Modelul DECCO, Cu Linii curbe si forma interesanta, te ajuta sa obtii o amenajare Romantica, Originala si usor Retro. Un nou produs Elis Pavaje este pavajul antichizat. Obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor DIN Beton, pavajul Maris Antico insufla discret patine timpului in spatial amenajat. La Elis, pavajul Maris Antico este complétat de o Gama de Culori Calde, Natural, fumées sau travertine. Special concereputation pentru a rezista la traficul intens si greu, modelele dublu T sunt destinate amenajarii spatiilor commerciales. Remarcabil este faptul ca pavelele ISI pastreaza proprietatile chiar dupa o exploatare indelungata. Modelele dublu T1, dublu T2 si dublu T3 sunt disponibile si in varianta fara sanfren. Apropiat de aspectul naturel al Mediului inconjurator, modelul este simplu si élégant. Dalele au suprafata neregulata si o coloristica naturala, prin care se acceneaza trasatura traditionala a spatiilor in care este integrat.

Constructiile Contemporane sunt Perfect puse dans valoare daca sunt insotite la amenjarea exterioara de pavajul Urbana D7, Cu aspect Modern, suprafata neteda si o nuanta sticloasa de GRI deschis. Varianta antichizata a pavajului Conic este ideala pentru Amenajarea curtilor cu AER Vintage si Care abordeaza in decoruri si Arhitectura acest Trend. Conic Antico surprinde patine timpului si pastreaza caracteristicile pavajului Conic printre care si flexibilitatea in amenajare. Foloseste-te de jocurile de Culori pe care ti le creeaza produsele DIN Gama cromatica! Poti Récréa o toamna vie, o Natura salbatica sau un puzzle coloristic. Foloseste-TI imaginatia combinand mai multe dimensiuni si alege modelul de montaj Care ITI Bucura sufletcher UL. . Pentru a inlesni pavarea personalizata a spatiului ales, ELIS PAVAJE ofera o paleta Larga de Culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajare. Aceastea corespund atat nevoilor commerciales, cat si celor estetice.

Datorita usoarelor diferente cromatice soin pot aparea la tipar, va recomandam sa apelati la colaboratorii ELIS PAVAJE, pentru un putea alege Culoarea Reala a produselor. Calitatea Lor deosebita, wvncc interesante, suprafata neteda si finisajele atente confera acestor Dale un aspect Estetic. Este recomandata folosirea lor la zone pietonale, Curti, Alei de Gradina, terase, DRUMURI de acces la dependinte, parcuri si PIETE. Acest modèle este alcatuit DIN trei Dale de dimensiuni variable aléatoire Care imbinate creeaza senzatia de spatiu bine organis si curat. Finisajul deosebit de fin si forma regulata le recomanda pentru pavarea suprafetelor destinate accesului pietonal: Alei de Gradina, Curti, terase, trotuare, DRUMURI de acces la dependinte, parcuri si PIETE. . Acest Tip de pavaj sont proprietati speciale Care II confera durabilitate si rezistenta crescuta. Prin grosimea mai mare si forma autoblocanta, se preteaza la traficul greu si intens. Folosirea lui in domeniul Industrial, pentru parcari, strazi, statii de carburanti, spatii comerciale, peroane sau gari, ori sedii logistice, contribuie la infrumusetarea spatiilor prévenant a fi doar commerciales. Umbra se evidentiaza prin suprafata si deosebita textura.

Forma echilibrata a acestui pavaj se integreaza Perfect atat dans spatiile clasice, cat si in cele moderne. Cortina D7 este un modèle moderne, datorita dimensiunilor generoase, iar mixul de Culori II confera originalitate si personalitate. Viguros si Indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambiant Elegant, aerisit si atemporal.

Comments are closed.